my buddy

mana pedih putus kawan or putus cinta? eleh, mesti dua dua sebati sebab cinta macam kawan kita juga. tidak betul? haha cuba lah fikir , tipu lah ko tidak perna bercinta kan? ngaku lah. hmm sebenarnya di sini aku cerita about me and my relationship with my bestfriendship dan ship ship yang ada di sini. huhu okey,
long time ago ,  our relay okey jer tak de ape pon yang tak ok. tapi semenjak usia meningkat ke era kakak kakak ni agak tinggi EGO kami. sensitif dan sebagainya lah. aku lah yang ego tu, yang sensitif tu aku juga. sebagainya tu pun aku juga lah. tapi best kan jadi kakak kakak huhu matang and strong (=_=) 

...kawan, kalau aku ada buat salah kah apa. janganlah hanya mendiamkan diri."

status dia kat wechat yang membuatkan aku terasa. memang pasti itu buat aku -- jahat kah aku silent without telling her why? aku mendiamkan diri ada sebab.. maaf kan beta kerana berkelakuan sebegini kepada ko, beta sebenarnya sayang kan ko. tetapi beta bukan lah arjuna beta yang tidur sahaja. _-_ ehh ! hahaha pasal kenapa aku diamkan diri tu, private. dia tahu tapi tidak perasan kot.

Rindu? mestilah. selama 4 tahun kami bestfriend, gila kah tidak rindu. cuma ego tak mau bagitau biasalah kakak kakak kan. cuma jangan menyesal kemudian hari ya kakak shera? emmmmm 

...."people miss you more when they see how much happier you are without them" 

No comments:

Post a Comment